Inspiratie: daglicht in huis - ruimte op het terras

De populariteit van dakterrassen neemt toe. Tegelijk is bij een renovatie in de oude binnensteden en stadsdelen lichtinval erg belangrijk. Door de toepassing van beloopbaar glas kunnen beide functies nu worden gecombineerd.


Goed geïsoleerd
Het beloopbaar glas bestaat uit een aluminium frame waarin het glas wordt geplaatst, voorzien van een siliconenvoeg en uitstekend geïsoleerd. Belangrijk, want zo ontstaat er geen condensvorming.

Vlak in de terrasvloer
Beloopbaar glas kan vlak worden geplaatst. Het resultaat: een beloopbaar glasdeel 'verzonken' in de dakterras vloer dat daglicht doorlaat in de onderliggende ruimte (zoals de badkamer, de woonkamer of de hal).
Sky Only View
Beloopbaar glas geeft van binnen de Sky Only View. Alleen licht en lucht. Meer daglicht in huis zorgt voor een prettiger sfeer. Daglicht heeft niet alleen een positieve invloed op het woongenot, maar zorgt ook voor meer productiviteit, een hoger welbevinden en een betere gezondheid.
Inspiratie: beloopbaar glas in dakterras

Een groot beloopbaar daklicht brengt licht in de ondergelegen lounge. 

Beloopbaar glas kan in het midden van een terras geplaatst worden, maar ook langs de muur.Een voordelige optie is om meerdere daklichten in de standaardmaten te combineren.
Een beloopbaar glas van 1 bij 1,5 meter kost bijvoorbeeld slechts € 1.795 en beloopbaar glas van 1 bij 2 meter kost € 2.995 (excl BTW).
Bekijk deze aanbiedingen.


Beloopbaar glas is een aanwinst voor het terras.
Wist je dat beloopbaar glas ook binnen kan worden toegepast? Kijk bijvoorbeeld maar eens naar dit Riba Award Winning huis: The balancing barn.


The Sky is the limit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten